Om Process Support

Vores historie

I sommeren 2012 etablerede Kenneth Lomholdt Process Support sammen med Torben Hansen. 

”Vi grundlagde virksomheden efter mange timers grundig research. Vi var begge to overbeviste om, at vi kunne tilføre vores branche en helt ekstraordinær fleksibilitet og professionalisme som samarbejdspartner til den farmaceutiske industri samt kemi- og fødevareindustrien.” – udtaler Kenneth Lomholdt.

Desværre afgik Torben ved døden i februar 2020. Process Support drives fortsat af Kenneth Lomholdt. 

 

Vores vision

Det er virksomhedens vision altid at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for kalibrering, termisk validering, projektledelse og on-site support. Helt personligt ligger det os meget på sinde at sikre en høj grad af integritet og GMP compliance uanset hvilken opgave, service- eller konsulentydelse, vi udfører.

Flexibilitet

Fleksibilitet er fundamentet i vores virksomhed! Vi har et 24/7 beredskab. Og det er ikke bare en talemåde; det er virkelig sådan, vi arbejder.

Vi ønsker nemlig at løse opgaverne når de opstår, til mindst mulig gene for kunden og produktionen. Vi ved, at produktionen går forud for alt andet. For at tilpasse os kundens produktion, tilbyder vi vores services på vilkår, der matcher et produktionsmæssigt perspektiv. Derfor arbejder vi ofte, når de fleste holder fri.

Compliance Solutions

Det er altafgørende for os altid at kunne hjælpe den enkelte kunde med compliance udfordringer, som vedkommende ikke selv har kompetencer, udstyr, tid eller bemanding til at løfte.

Process Support har mange års erfaring med både myndigheds- og partner inspektioner. Vi stiller derfor gerne op på kundens side, hvis det arbejde vi har været en del af, skal præsenteres.

Vores medarbejdere

“Uanset opgavens art er vores medarbejdere 100 % engagerede og arbejder loyalt og resultatorienteret” – udtaler Kenneth Lomholdt.

Vores medarbejdere er klar til at støtte op om produktionen i din virksomhed i en kortere eller længere periode – på dine vilkår. Det kan være som projektleder eller som den konsulent eller medarbejder, du mangler i en given periode.

Alle vores medarbejdere arbejder efter de seneste cGMP regler og er altid opdateret på den seneste udvikling.

Quality Management System

Vores Quality Management System benyttes til daglig styring af kundernes processer samt styring af vores certifikater. QMS sikrer, at vores referenceinstrumenter er akkrediteret kalibreret, så alle målinger altid er valide i relation til nationale såvel som internationale standarder.

Godt hjulpet på vej af vores Standard Operation Procedures arbejder samtlige medarbejdere konstant med effektivitet, en ensartet ydeevne og høj kvalitet i vores komplekse arbejdsgange. Vores SOP’er sikrer, at vi undgår fejlkommunikation og altid lever op til de gældende standarder.