Process Support

Compliance Solutions

Profil  | Kontakt  | FAQ  | ForsideEngDan
Vi er specialister i autoklaver

Virksomhedes profil

Process Support er startet i sommeren 2012 af Kenneth Lomholdt og Torben Hansen (se eventuelt link i bunden af siden til LinkedIn).

Det er virksomhedens formål at levere service- og konsulentydelser inden for den farmaceutiske industri og sundhedssektoren. Primært inden for områderne kalibrering, termisk validering, kvalificering, Idriftsættelse (FAT, SAT, IQ, OQ og PQ) samt vedligehold af autoklaver.

Det er virksomhedens mål at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for vores kompetenceområde. Og det er vores personlige mål at sikre en høj grad af integritet og GMP compliance i al vores opgavevaretagelse.

Strategisk har vi valgt at ligge på det samme prisniveau som vores konkurrenter. Vores væsentligste konkurrencefordel er vores fleksibilitet. Et 24/7 beredskab, og et ønske om at løse opgaverne når de opstår, til mindst muligt gene for kunden og produktionen, samt det forhold at vi har en komplet kompetence portefølje Vi har fra starten valgt nogle samarbejdspartnere, der gør at vi kan opfylde disse mål.

Baseret på vores erfaring, som stammer fra et GMP produktionsmiljø, tilbyder vi ovennævnte services på vilkår, der matcher et produktionsmæssigt perspektiv. Det betyder, at vi accepterer den præmis, at produktionen går forud for alt andet. Derfor arbejder vi også, når de fleste andre holder fri, for at få det til at passe med kundens produktion. 

Vores motto er "Compliance Solutions". Det betyder, at vi er i stand til at hjælpe kunden med compliance udfordringer indenfor Process Supports kompetence områder, som kunden ikke selv har kompetencer og udstyr til at løfte, eller i mangel af tid og mandskab.

Vi kan arbejde i kundens dokumentformat, og vores udstyr lever op til alle relevante kundekrav. Alternativt kan vi arbejde i vores eget dokumentformat med implementering af kundens krav.

Vi har mange års erfaring med inspektioner (myndigheder og partner inspektioner), og vi stiller gerne op på kundens side, når det arbejde vi har været en del af, skal forsvares.

"Uanset opgavens art er vores medarbejdere 100 % engagerede og arbejder loyalt og resultatorienteret."

Hvis du ønsker at høre mere om vores virksomhed eller drøfte en konkret opgave, er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail (info@ps2u.dk) eller ringe +45 5045 5982 / +45 2856 3632.